Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi467g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g2336g1145kcal32.7g182.2g32.7g21g
Valkosipuli, tuore, silputtu94g97kcal7.4g15.2g0.6g2g
Sipuli (kuorittu)234g63kcal3g11.2g0.5g4g
Jauheliha, sika-nauta 1869g4139kcal327.1g0g317.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10889kcal740.4g417.2g703.2g54g
Valittu annoskoko5000g5444kcal370.2g208.6g351.6g27g
Annoskoko puolitettuna2500g2722kcal185.1g104.3g175.8g13.5g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811