Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g962g241kcal9.6g47.1g1.9g24.1g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 1336g956kcal24.3g192.8g2.7g14.3g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl668g802kcal22.7g24.1g66.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi29g82kcal2.6g2.1g6.8g0g
Vesi802g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g1069g1817kcal203.1g0g106.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7868kcal528g545g370.8g81.4g
Valittu annoskoko5000g3934kcal264g272.5g185.4g40.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1967kcal132g136.3g92.7g20.4g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.5g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75759