Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2090g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos42g301kcal0.2g0.2g33.4g0g
Paprikajauhe 11g34kcal1.5g1.9g1.4g3.9g
Lihaliemikuutio Maggi46g129kcal4.1g3.2g10.6g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g418g627kcal112.9g6.3g15.5g0.4g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g627g138kcal6.3g28.2g0g12.5g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g376g94kcal3.8g18.4g0.8g9.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu31g33kcal2.5g5.1g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)314g85kcal4.1g15.1g0.6g5.3g
Peruna, vanha, kuorittu 1045g796kcal19.6g162g2.1g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4471kcal310g480.8g129.2g85.4g
Valittu annoskoko5000g2236kcal155g240.4g64.6g42.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1118kcal77.5g120.2g32.3g21.4g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271