Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g2469g4469kcal580.2g106.2g190.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g169kcal5g34.6g0.6g1.7g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.9g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl64g565kcal0g0g64.2g0g
Sipuli (kuorittu)296g80kcal3.9g14.2g0.6g5g
Omena, keskikokoinen 200g988g336kcal2g70.1g3g17.8g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)27g76kcal2.6g4.9g5.2g0.1g
Soijakastike 89g54kcal4.6g8.4g0.1g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g988g346kcal0g35.6g0g0g
Timjami 10g28kcal0.9g2.7g0.7g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12272kcal1199.4g557.2g529.4g59.2g
Valittu annoskoko5000g6136kcal599.7g278.6g264.7g29.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3068kcal299.9g139.3g132.4g14.8g
Arvot/100g100g123kcal12g5.6g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82700