Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g509g917kcal37.7g20.4g71.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 2038g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)306g83kcal4g14.7g0.6g5.2g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras1027g3593kcal138.6g673.4g29.8g61.6g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g26g168kcal0g0g18.8g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1019g2318kcal193.6g0g173.2g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu76g199kcal23.7g0g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14554kcal795.2g1417g610.4g133.6g
Valittu annoskoko5000g7277kcal397.6g708.5g305.2g66.8g
Annoskoko puolitettuna2500g3639kcal198.8g354.3g152.6g33.4g
Arvot/100g100g146kcal8g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978