Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2005g1526kcal37.7g310.8g4g20.1g
Rasvaton maito viro (Alma)555g183kcal18.9g26.1g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 552g788kcal69g1.7g56.6g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1305g4479kcal133g913.7g15.7g45.7g
Ohrajauho 552g1808kcal45.6g355.6g11g42g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17567kcal608.4g3215.8g175.2g215.6g
Valittu annoskoko5000g8784kcal304.2g1607.9g87.6g107.8g
Annoskoko puolitettuna2500g4392kcal152.1g804g43.8g53.9g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.2g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83369