Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2967g1139kcal29.7g204.7g5.9g74.2g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )89g801kcal0g0g89g0g
Suola, annos 3g8.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g3g6.8kcal0.3g1.1g0.1g0g
Hunaja134g447kcal1.3g109.5g0g0g
Saksanpähkinä 208g1413kcal30.5g6.9g135.5g33g
Vuohenjuusto President890g2297kcal169.1g4.5g178g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g700g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12586kcal480g720.6g819.8g238.2g
Valittu annoskoko5000g6293kcal240g360.3g409.9g119.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3147kcal120g180.2g205g59.6g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701