Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 74g658kcal0g0g74.4g0g
Sipuli (kuorittu)319g86kcal4.1g15.3g0.6g5.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g37g39kcal2.9g6.1g0.2g0.7g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)27g19kcal0.2g2.5g1g0g
Currytahna punainen (Pirkka)27g69kcal0.6g2.4g6.4g0g
Pirkka luomu tomaattimurska2657g797kcal37.2g172.7g13.3g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1594g2121kcal134.5g280.6g31.9g79.7g
Hunaja 106g351kcal0.5g85.9g0g0g
Viinietikka 159g33kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8344kcal360g1132.6g255.6g171.6g
Valittu annoskoko5000g4172kcal180g566.3g127.8g85.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2086kcal90g283.2g63.9g42.9g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.3g2.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570