Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi830g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas415g1058kcal68.9g141.5g25.3g124.5g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl830g2905kcal116.2g531.1g25.7g45.6g
Rypsiöljy 187g1651kcal0g0g186.7g0g
Dolmio Light Classico Bolognese1037g384kcal12.4g80.9g1g7.3g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)830g2365kcal257.3g0g141.1g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).622g685kcal155.6g0g6.2g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g104g274kcal21.8g0.1g20.7g0g
Hillosipulisäilyke 145g71kcal1.7g13.8g0.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18784kcal1267.8g1534.8g814g359.4g
Valittu annoskoko5000g9392kcal633.9g767.4g407g179.7g
Annoskoko puolitettuna2500g4696kcal317g383.7g203.5g89.9g
Arvot/100g100g188kcal12.7g15.3g8.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87610