Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)1656g695kcal26.5g142.4g1.7g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]331g1093kcal89.4g0g79.5g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 993g265kcal32.8g30.8g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras397g1391kcal51.7g278.1g6g11.9g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)993g1629kcal248.3g8.9g65.6g0g
Herkkusieni säilyke 629g107kcal13.2g1.3g1.9g15.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10358kcal923.8g923g309.4g54g
Valittu annoskoko5000g5179kcal461.9g461.5g154.7g27g
Annoskoko puolitettuna2500g2590kcal231g230.8g77.4g13.5g
Arvot/100g100g104kcal9.2g9.2g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647