Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 2525g1078kcal85.4g121.2g25.3g0g
Kananmuna kuoreton 606g865kcal75.8g1.8g62.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 985g3379kcal100.4g689.4g11.8g34.5g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g758g106kcal14.4g3g3.8g0g
Rypsiöljy 101g893kcal0g0g101g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12643kcal552g1630.8g408g69g
Valittu annoskoko5000g6321kcal276g815.4g204g34.5g
Annoskoko puolitettuna2500g3161kcal138g407.7g102g17.3g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474