Pähkinä-kinuskikakku

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Vuoraa irtopohjainen kakkuvuoka leivinpaperilla ja voitele se. Sekoita kulhossa vehnäjauho, leivinjauhe, ruokosokeri ja kookoshiutaleet.

Sulata margariini (100 g) ja lisää joukkoon sekoittaen.

Painele seos vuoan pohjalle ja kypsennä uunin alatasolla 10 minuuttia, nosta hetkeksi jäähtymään.

Rouhi saksanpähkinät (1 pss/70 g) karkeiksi.

Ripottele pohjan päälle.

Kaada päälle kinuskikastike.

Sekoita tuorejuusto, sokeri ja kananmunat keskenään ja kaada vuokaan.

Jatka kypsentämistä 30-35 minuuttia, kunnes päällys on kiinteähkö.

Anna jäähtyä muutaman tunnin jääkaapissa, kunnes kakku on täysin kylmä.

Voit välillä varovasti irrottaa kakun reunoja veitsellä, sillä kinuski tarttuu jäähdyttyään helposti vuokaan.

Koristele kakku saksanpähkinöillä (1 pss/70 g).

(Ohje Yhteishyvä-lehdestä vuodelta 2008)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pampupala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 201g815kcal0g200.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 430g613kcal53.7g1.3g44.1g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour 15%, maustamaton1638g2785kcal122.9g16.4g245.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 250g857kcal25.5g174.9g3g8.7g
Kookoshiutale 147g974kcal12g9.4g95.1g24g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g352g1409kcal0g348.6g0g0g
Saksanpähkinä 573g3900kcal84.3g18.9g373.8g91.2g
Kinuskikastike (Rainbow)1024g3174kcal27.6g634.7g54.3g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)365g2624kcal0g0g291.6g0g
Leivinjauhe 21g36kcal1.1g7.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g34372kcal654.2g2824.8g2215.2g248g
Valittu annoskoko5000g17186kcal327.1g1412.4g1107.6g124g
Annoskoko puolitettuna2500g8593kcal163.6g706.2g553.8g62g
Arvot/100g100g344kcal6.5g28.2g22.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93710