Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1634g915kcal138.9g81.7g3.3g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g1634g11765kcal16.3g16.3g1307.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1699g5831kcal173.2g1189.5g20.4g59.5g
Leivinjauhe 33g57kcal1.7g12.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g37136kcal660.2g2599.8g2661.8g119.4g
Valittu annoskoko5000g18568kcal330.1g1299.9g1330.9g59.7g
Annoskoko puolitettuna2500g9284kcal165.1g650g665.5g29.9g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330