Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 4004g8867kcal700.7g0g680.7g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)150g188kcal5g6.3g15g0g
Kananmuna kuoreton 275g393kcal34.4g0.8g28.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g100g3kcal0g1g1g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Fetajuusto, Valio451g1216kcal85.6g4.5g94.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g21376kcal1654.6g31.8g1639.2g0.8g
Valittu annoskoko5000g10688kcal827.3g15.9g819.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna2500g5344kcal413.7g8g409.8g0.2g
Arvot/100g100g214kcal16.5g0.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923