Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 2367g7749kcal195.3g1524.3g47.3g179.9g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Vesi2367g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g231g831kcal30g161.5g4.8g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17160kcal450.6g3371.6g104.2g376.8g
Valittu annoskoko5000g8580kcal225.3g1685.8g52.1g188.4g
Annoskoko puolitettuna2500g4290kcal112.7g842.9g26.1g94.2g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.7g1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96425