Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2480g3537kcal309.9g7.4g254.1g0g
Smetana, Valio, hyla451g1758kcal9g11.3g189.3g0g
Sipuli (kuorittu)902g243kcal11.7g43.3g1.8g15.3g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g902g2110kcal101.9g4.5g198.4g0g
Oliiviöljy 271g2392kcal0g0g270.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10008g20081kcal865g133g1828.2g30.6g
Valittu annoskoko5004g10040kcal432.5g66.5g914.1g15.3g
Annoskoko puolitettuna2502g5020kcal216.3g33.3g457.1g7.7g
Arvot/100g100g201kcal8.6g1.3g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392