Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl27g243kcal0g0g27g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 721g1064kcal155.1g0g49g0g
Vesi1984g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 721g212kcal4g38.2g1.4g13.7g
Kidneypapu keitetty 100g415g394kcal28.6g60.6g2.1g28.6g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g415g394kcal29g62.2g4.1g33.2g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 721g245kcal7.9g39g1.4g20.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10008g5105kcal449.2g400g170g192.8g
Valittu annoskoko5004g2553kcal224.6g200g85g96.4g
Annoskoko puolitettuna2502g1276kcal112.3g100g42.5g48.2g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71179