Erilainen makkarapasta

Keitä pasta puolikypsäksi ja valuta vesi pois.

Viipaloi makkarat, sipuli, tomaatti, kesäkurpitsa, paprika ja valkosipulinkynnet.

Kuumenna wokki ja paista makkaroita tilkassa salaattijuuston öljyä.

Lisää ensin valkosipuli ja sitten viipaloidut vihannekset.

Lisää ruokakerma ja mausta oman maun mukaan.

Kaada pasta pannulle ja anna hautua muutama minuutti.

Mausta salaattijuustokuutioilla ja basilikanlehdillä.

Lisänä maistuu tuore salaatti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti-chilipasta (Myllyn paras), annos 80g113g388kcal15.1g72.2g3.4g6.8g
Prinssinakki pirkka 300g68g163kcal2.2g2.2g13.5g0.1g
Kabanossi grilli balkan (Hk), annos 80g90g230kcal13.5g1.4g18.9g0.2g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaatti, tuore28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa68g12kcal0.3g1.7g0.4g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.8g7kcal0.5g1.1g0g0.1g
Feta, Arla Apetina 10 %45g81kcal9.7g0.5g4.5g0g
Paprika, punainen14g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)56g34kcal0.6g2.5g2.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1004g1855kcal84.8g167.8g86.4g17.8g
Valittu annoskoko502g927kcal42.4g83.9g43.2g8.9g
Annoskoko puolitettuna251g464kcal21.2g42g21.6g4.5g
Arvot/100g100g185kcal8.4g16.7g8.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186978