Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen150g50kcal5g7.4g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g38g131kcal4.5g26.7g0.8g1.1g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki113g124kcal28.2g0.6g1.1g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste43g154kcal12.4g0.7g12g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g75g120kcal6g3g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1003g1398kcal132.8g78g64.4g2.2g
Valittu annoskoko502g699kcal66.4g39g32.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna251g349kcal33.2g19.5g16.1g0.6g
Arvot/100g100g139kcal13.2g7.8g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850