Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 180g50kcal2.1g7.3g0.4g3.8g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g90g135kcal15.3g0.4g7.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6.7g17kcal0.8g0.1g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1003g404kcal36.4g15.6g19.6g7.6g
Valittu annoskoko502g202kcal18.2g7.8g9.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna251g101kcal9.1g3.9g4.9g1.9g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.6g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704