Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)4054g9325kcal405.4g263.5g729.8g4.1g
Amerikan pekoni 1viipale398g1275kcal47.8g0g119.5g0g
Dijonsinappi, Maille, Original70g49kcal2.8g5.6g2.1g2.1g
Ketsuppi, euro shopper126g126kcal1.3g28.9g0.6g1.5g
Purjosipuli 280g64kcal5.1g6.7g0.6g5.9g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10024g21838kcal935.2g633g1706.2g33.4g
Valittu annoskoko5012g10919kcal467.6g316.5g853.1g16.7g
Annoskoko puolitettuna2506g5460kcal233.8g158.3g426.6g8.4g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151281