Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 3505g6425kcal665.9g0g420.6g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 18g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 158g1395kcal0g0g157.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)876g745kcal8.8g30.7g61.3g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g175g53kcal1.8g7g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Ruskea suuruste, Maizena105g400kcal1.1g96.7g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10024g18129kcal1359.8g285.6g1282g6g
Valittu annoskoko5012g9064kcal679.9g142.8g641g3g
Annoskoko puolitettuna2506g4532kcal340g71.4g320.5g1.5g
Arvot/100g100g181kcal13.6g2.8g12.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912