Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 175g85kcal2.1g16.6g0.3g2.8g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 105g361kcal10.7g73.6g1.3g3.7g
Vesi2102g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 70g42kcal3.6g6.7g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi39g108kcal3.5g2.7g8.9g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos70g504kcal0.4g0.4g56g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Naudanpaisti 1751g1943kcal379.1g0g45.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10024g6276kcal808g233.6g225.6g25g
Valittu annoskoko5012g3138kcal404g116.8g112.8g12.5g
Annoskoko puolitettuna2506g1569kcal202g58.4g56.4g6.3g
Arvot/100g100g63kcal8.1g2.3g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=74579