Makkara-perunaloota

Kuori perunat.

Viipaloi perunat, lenkki ja sipulit siivuiksi.

Lado puolet perunaviipaleista vuokaan, laita täytteet väliin ja loput perunoista päälle.

Hölskytä mieleisesi mausteet kerman sekaan ja kaada päälle.

Uuniin 200 asteeseen, kunnes on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1752g1334kcal32.9g271.6g3.5g17.5g
Lenkki, kevyt sininen HK1752g2979kcal175.2g175.2g175.2g1.8g
Sipuli (kuorittu)351g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1157g1851kcal31.2g31.2g173.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10024g12517kcal487.8g989.6g705.8g50.6g
Valittu annoskoko5012g6259kcal243.9g494.8g352.9g25.3g
Annoskoko puolitettuna2506g3129kcal122g247.4g176.5g12.7g
Arvot/100g100g125kcal4.9g9.9g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83335