Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 720g493kcal104g0g7.9g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g2000g5800kcal220g1100g52g0g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl54g486kcal0g0g54g0g
Voi 56g406kcal0.7g0.2g45.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka56g46kcal1.9g10.6g0.6g0.6g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g1600g2560kcal33.6g60.8g240g1.6g
Soijakastike 72g43kcal3.7g6.8g0.1g0g
Valkopippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Oregano, kuivattu 14g43kcal1.5g3g1.4g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10026g19998kcal742.4g2406g804.8g32g
Valittu annoskoko5013g9999kcal371.2g1203g402.4g16g
Annoskoko puolitettuna2507g5000kcal185.6g601.5g201.2g8g
Arvot/100g100g200kcal7.4g24g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279551