A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)129g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Pirkka naudan jauheliha 400g175g400kcal33.3g0g29.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g73g204kcal13.9g0g16.1g0g
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka8.8g7.2kcal0.3g1.7g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1005g1292kcal98.4g15.8g92.6g4.6g
Valittu annoskoko502g646kcal49.2g7.9g46.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna251g323kcal24.6g4g23.2g1.2g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306