Punajuuri-aurajuustokeitto

Keitä punajuuria, sipulia, lihaliemikuutioita, pippurisekoitusta 40 min.

Lisää joukkoon hunaja, kerma ja aurajuusto.

Lämmitä, kunnes aurajuusto on sulanut.

Koristele persiljalla.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tiiuzca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 164g63kcal1.6g11.3g0.3g4.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 4.8g15kcal0.5g0.7g1.1g0.1g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g33g85kcal8.9g0g5.6g0g
Hunaja 4.6g15kcal0g3.7g0g0g
Kevyt ruoka 4% (Rainbow), annos 200g44g26kcal0.4g2.3g1.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1005g427kcal23.6g39.2g17.8g9.8g
Valittu annoskoko502g214kcal11.8g19.6g8.9g4.9g
Annoskoko puolitettuna251g107kcal5.9g9.8g4.5g2.5g
Arvot/100g100g43kcal2.3g3.9g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340111