Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 5.2g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto26g73kcal5g0g5.7g0g
Purjosipuli 61g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 271g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)78g108kcal16.4g0g4.7g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto16g44kcal3g0g3.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.6g3.9kcal0.2g0g0.3g0g
Keittojuurekset, Rainbow42g10kcal0.4g2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1005g565kcal52.4g7.6g34.8g2.8g
Valittu annoskoko503g283kcal26.2g3.8g17.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna251g141kcal13.1g1.9g8.7g0.7g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.8g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198836