Bataatti-lanttu-broilerikeitto

Laita kattilan pohjalle öljyä ja chili-, cayenne- tai muuta maustetta ja kuumenna seos ja lisää siihen sipulirenkaat tai -hakkelus, kuullota.

Lisää sitten vettä litra (vaikka suoraan vedenkeittimestä) ja lisää kuutioidut juurekset kiehuvaan veteen.

Ja kun ne kiehuvat, niin voit lisätä siivuttamasi broilerinpalat (vähän isompia kuin valmiit).

Jos haluat ne kauniin rusehtavina, niin käytä pannulla.

Kookosmaidon voit lisätä loppuvaiheessa ja koristella vielä tuoreyrteillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 83g68kcal1.3g14g0g2.5g
Lanttu 42g12kcal0.4g1.9g0.1g0.8g
Broilerin ohutlieke (maustamaton) (Rainbow), annos 430g100g95kcal20g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Rypsiöljy Luomu Virgino (Kankaisten Öljykasvit oy), annos 21g4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g42g71kcal0.7g0.9g7.1g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g5.8g7kcal0.1g0.4g0.5g0.1g
Vesimelooni tuore ilman kuoria (-), annos 1g209g52kcal1.9g8.5g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1005g701kcal49.2g53g30.4g7.4g
Valittu annoskoko503g351kcal24.6g26.5g15.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna251g175kcal12.3g13.3g7.6g1.9g
Arvot/100g100g70kcal4.9g5.3g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326543