Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g313g407kcal53.2g3.4g20g0g
Sitruuna 100g94g34kcal0.6g5.6g1g0g
Lime, kuorittu, annos 50g16g5.6kcal0.1g0.3g0.2g0.4g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Timjami 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g4.7g15kcal0g3.7g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.6g4.8kcal0.1g0.2g0.4g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1005g956kcal109.8g30g43.4g1.6g
Valittu annoskoko502g478kcal54.9g15g21.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna251g239kcal27.5g7.5g10.9g0.4g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95263