Intialainen kukkakaali

Muut mausteet:

- ½ jauhettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl garam masalaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet (3 kpl), mausteet, currytahna ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 4005g964kcal72.5g88.1g12g92.1g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13.1g0.5g1.7g
Sitruunamehu, laimentamaton334g70kcal1g5.3g0g0.3g
Seesamöljy, kylmäpuristettu100g901kcal0g0g100.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)200g286kcal7.8g17.4g20.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10040g4616kcal175.2g247.8g266.4g188.2g
Valittu annoskoko5020g2308kcal87.6g123.9g133.2g94.1g
Annoskoko puolitettuna2510g1154kcal43.8g62g66.6g47.1g
Arvot/100g100g46kcal1.7g2.5g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186200