Raaka tattarimarjapuuro

Huuhtele tattari huolellisesti ja pistä se yön yli likoamaan runsaaseen veteen.

Toista sama käsittely siemenille.

Huuhtele seuraavana aamuna huolellisesti sekä siemenet että tattari ja kaada blenderiintai monitoimikoneeseen.

Lisää marjat ja banaani ja aja hienoksi.

Kaada valmis puuro tarjoiluastioihinja koristele siemenillä ja kukilla.

Siemenet: auringonkukka, kurpitsan ja seesaminsiemeniä.

Marjoja voi vaihdell; puolukka, mansikka, vadelma jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimo / -jauho 900g2904kcal106.9g544.1g18g52.2g
Auringonkukansiemen 800g4751kcal184g100.8g396g48g
Seesaminsiemen, kuorineen 240g1618kcal64.5g16.6g139.2g29.5g
Mustaherukka 2000g1178kcal21.2g156g8g116g
Banaani, kuorittu 1040g905kcal11g190.3g4.2g18.7g
Himalajan suola (Tuisa), annos 5g40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10040g22713kcal775.2g2015.6g1130.8g528.8g
Valittu annoskoko5020g11356kcal387.6g1007.8g565.4g264.4g
Annoskoko puolitettuna2510g5678kcal193.8g503.9g282.7g132.2g
Arvot/100g100g226kcal7.7g20.1g11.3g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428075