Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g1442g332kcal20.2g49g5.8g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g144g139kcal6.1g24.5g0.3g7.1g
Sipuli (kuorittu)361g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Chili paprika punainen35g14kcal0.7g3.1g0g0g
Sokeri 14g59kcal0g14.4g0g0g
Soijakastike 65g39kcal3.4g6.2g0.1g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g54g90kcal9.4g11.5g0.6g0.4g
Basilika, tuore18g7.2kcal0.6g0.9g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 2885g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g3.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10044g1553kcal90.2g253.8g15.2g28.6g
Valittu annoskoko5022g776kcal45.1g126.9g7.6g14.3g
Annoskoko puolitettuna2511g388kcal22.6g63.5g3.8g7.2g
Arvot/100g100g16kcal0.9g2.5g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465941