Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g840g504kcal12.6g109.1g0.8g7.6g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Kirjolohifilee 1120g1851kcal187.5g0g123.1g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g23g58kcal4.4g4.9g2.3g0.1g
Flora culinesse35g259kcal0g0g28.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 2332g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%466g746kcal12.6g12.6g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10052g6950kcal439.6g273.4g450.6g22.6g
Valittu annoskoko5026g3475kcal219.8g136.7g225.3g11.3g
Annoskoko puolitettuna2513g1737kcal109.9g68.4g112.7g5.7g
Arvot/100g100g69kcal4.4g2.7g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146506