Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen125g174kcal23.8g0g8.8g0g
Porkkana 63g21kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)122g49kcal2.1g10g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%63g106kcal4.3g0.9g9.4g1.3g
Tomaatti, tuore63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g748kcal63g37.2g37.4g8.8g
Valittu annoskoko504g374kcal31.5g18.6g18.7g4.4g
Annoskoko puolitettuna252g187kcal15.8g9.3g9.4g2.2g
Arvot/100g100g74kcal6.3g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475