Juureshöystö

Suikaloi juurekset ja kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla, lisää ensin juurkset, sitten kaali, varsiselleri ja kesäkurpitsa.

Silppua sienet tai jauha kuivatut sienet joukkoon.

Lisää pippuri, chilikastike ja suola.

Kääntele kuumalla pannulla sillon tällöin n. 10 minuuttia.

Käännä lämpö pois, laita kansi pannun päälle ja anna hautua vielä n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 120g35kcal1.2g5.5g0.4g2.2g
Kesäkurpitsa zucchini 120g22kcal0.7g3g0.5g0.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka45g5kcal0.5g0.5g0.1g0.5g
Kaali, valkokaali95g20kcal1.1g3.2g0.2g2g
Porkkana 85g28kcal0.5g4.7g0.2g2.2g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g25g7.5kcal0.3g1g0.1g0g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g2.5g8kcal0g2g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g379kcal8.8g40.6g17g16g
Valittu annoskoko504g190kcal4.4g20.3g8.5g8g
Annoskoko puolitettuna252g95kcal2.2g10.2g4.3g4g
Arvot/100g100g38kcal0.9g4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338532