Pastaohukaiset

Laita ainekset tehosekoittimeen tai yleiskoneeseen ja sekoita pehmeäksi.

Peitä ohukaispannun tai pienen paistinpannun pohja öljyllä.

Kun pannu on tarpeeksi kuuma sihistäkseen, ja kun tiputat sille tipan vettä, kaada noin kolme ruokalusikallista ohukaistaikinaa pannulle.

Kääntele paistinpannua levittääksesi taikinan tasaisesti; ohukaisten on tarkoitus olla ohuita.

Ruskista kevyesti molemmin puolin (noin minuutti puolta kohden).

Pinoa ohukaiset lautaselle leivinpaperipalasten väliin kunnes kaikki on paistettu.

Ohukaiset ovat hauraita, joten käsittele niitä varoen.

Jos haluat, voit valmistaa ne päivää ennen tarjoilua ja säilyttää viileässä eroteltuna toisistaan leivinpaperipalasilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho rasvainen 74g347kcal25.7g17.5g17.5g8.9g
Vesi186g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)223g281kcal24.6g0.7g20.1g0g
Oliiviöljy 20g178kcal0g0g20.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g1613kcal100.6g36.4g115.4g17.8g
Valittu annoskoko504g806kcal50.3g18.2g57.7g8.9g
Annoskoko puolitettuna252g403kcal25.2g9.1g28.9g4.5g
Arvot/100g100g160kcal10g3.6g11.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150288