Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g88g15kcal0.4g2.2g0.5g0g
Sipuli, paistettu 70g71kcal0.9g3.4g5.7g1.2g
Pekoni, paistettu 123g632kcal20.2g0g62.2g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g39g59kcal7.1g0.4g3.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 175g579kcal3.5g5.3g61.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g8.8g64kcal0.1g0.1g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g2839kcal64.4g22.8g280.6g2.4g
Valittu annoskoko504g1420kcal32.2g11.4g140.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna252g710kcal16.1g5.7g70.2g0.6g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776