Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g211g1542kcal2.1g2.1g169g0g
Sokeri 60g243kcal0g59.8g0g0g
Leivinjauhe 4.7g8.2kcal0.2g1.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 188g644kcal19.1g131.4g2.3g6.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)33g72kcal0.1g17.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g5079kcal43g440g342.8g14.2g
Valittu annoskoko504g2540kcal21.5g220g171.4g7.1g
Annoskoko puolitettuna252g1270kcal10.8g110g85.7g3.6g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.6g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315591