Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g282g325kcal16.9g14.1g22.6g0g
Hunaja 11g37kcal0.1g9.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 17g57kcal0g13.8g0g0.2g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 51g22kcal0.4g3.9g0.1g0.8g
Manteli 4.5g28kcal1.1g0.3g2.4g0.3g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl14g49kcal2g7.9g1.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g1389kcal72g99g77.8g5.4g
Valittu annoskoko504g695kcal36g49.5g38.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna252g347kcal18g24.8g19.5g1.4g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348902