Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g169g186kcal38.9g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Makaroni, pasta 56g184kcal5.7g37.4g0.6g1.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.4g76kcal0g0g8.4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g28g73kcal7.6g0g4.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%113g180kcal3g3g16.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 73g13kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g1456kcal112.6g89.8g68.2g6.8g
Valittu annoskoko504g728kcal56.3g44.9g34.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna252g364kcal28.2g22.5g17.1g1.7g
Arvot/100g100g145kcal11.2g8.9g6.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76642