Nakkisoppa kinkulla

Hauduta porkkanapaloja osassa vedestä kunnes ovat hieman pehmenneet.

Lisää loppu vesi, viipaloidut perunat ja liemikuutiot sekä pippurit.

Hauduta.

Lopuksi lisää nakit ja kinkkukuutiot (halutessasi voit ruskistaa niitä pannulla ilman rasvaa).

Hauduta vielä 5 min. Ketsuppia voi lisätä myös liemeen mausteeksi!

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.3g
Peruna, vanha, kuorittu 92g70kcal1.7g14.2g0.2g0.9g
Kasvisliemikuutio 1.8g5.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.8g5.1kcal0.4g0.1g0.4g0g
Kevyt perhenakki,kuoreton (Atria), annos 28g83g133kcal8.1g6.4g8.2g0.6g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g25g33kcal2.8g0.4g2.3g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g521kcal27g48.6g23.2g5.6g
Valittu annoskoko504g260kcal13.5g24.3g11.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna252g130kcal6.8g12.2g5.8g1.4g
Arvot/100g100g52kcal2.7g4.8g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96530