Broilerikeitto

1. Keitä 1 dl riisiä pakkauksen ohjeen mukaan melkein kypsäksi.

2. Kuumenna rasvat paistokasarissa, sekoita joukkoon 1 tl curryä ja 1 tl paprikaa ja lihasuikaleet.

Ruskista ne kevyesti, lisää sipulisilppu, hauduta hetki.

Lisää vesi, kanaliemikuutio tai 2 rkl kanafondia, (lipstikkasilppua), pakastevihannekset ja riisi.

3. Lisää purjosuikaleet, puserra joukkoon pari kolme valkosipulin kynttä ja sulatejuusto, kuumenna.

4. Pinnalle reilusti persilja-, kirveli- tai ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)90g99kcal20.7g0g1.9g0g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Vihannessekoitus, Kesäpöytä (250g)75g26kcal2g3.5g0.4g0g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.6g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Eldorado täysjyväriisi (Eldorado), annos 1000g26g90kcal2g18.9g0.7g0g
Purjosipuli 15g3.4kcal0.3g0.4g0g0.3g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g30g75kcal4.2g1g6g0g
Persilja 6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g666kcal60g51.8g23.6g2.8g
Valittu annoskoko504g333kcal30g25.9g11.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna252g167kcal15g13g5.9g0.7g
Arvot/100g100g66kcal6g5.1g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99197