Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g2402g817kcal4.8g170.6g7.2g43.2g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)1153g4267kcal161.4g634.2g92.2g126.8g
Sokeri 481g1950kcal0g480g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 961g5118kcal3.2g3.4g576.5g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g24g87kcal0.8g19.1g0.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g77kcal0g19g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g24631kcal340.4g2652.6g1353.4g340g
Valittu annoskoko5040g12316kcal170.2g1326.3g676.7g170g
Annoskoko puolitettuna2520g6158kcal85.1g663.2g338.4g85g
Arvot/100g100g244kcal3.4g26.3g13.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131803