Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät1867g6981kcal242.7g1288g112g112g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g3173g952kcal34.9g171.4g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g15867kcal555.2g2918.8g236.6g224g
Valittu annoskoko5040g7933kcal277.6g1459.4g118.3g112g
Annoskoko puolitettuna2520g3967kcal138.8g729.7g59.2g56g
Arvot/100g100g157kcal5.5g29g2.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818