Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2790g589kcal33.5g94.9g5.6g58.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g1395g391kcal8.4g83g2.8g34.9g
Sipuli (kuorittu)698g188kcal9.1g33.5g1.4g11.9g
Valkoviinietikka (Rajamäen)35g7kcal0g2.3g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 28g113kcal0g27.8g0g0g
Oliiviöljy 94g833kcal0g0g94.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g4241kcal102g483g208g210.8g
Valittu annoskoko5040g2121kcal51g241.5g104g105.4g
Annoskoko puolitettuna2520g1060kcal25.5g120.8g52g52.7g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245118