Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2235g3710kcal424.7g0g223.5g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1397g489kcal14g90.8g7g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta168g604kcal21.8g117.3g3.5g5.9g
Vesi838g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)335g91kcal4.4g16.1g0.7g5.7g
Valkosipuli 67g73kcal5.3g10.9g0.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g9931kcal940.4g470.2g470.2g26g
Valittu annoskoko5040g4966kcal470.2g235.1g235.1g13g
Annoskoko puolitettuna2520g2483kcal235.1g117.6g117.6g6.5g
Arvot/100g100g99kcal9.3g4.7g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585