Vaahtokarkit

Valkuaiset vaahdoksi

liivate + kylmä vesi (0,5 dl)

kuumaan veteen hermesetas, vanilja-aromi, suola, liivateseos.

Ei tarvitse keittää (makeutusaine ei toimi kuten sokeri) Vatkataan vaahdoksi (annetaan jäähtyä)

Vaahdot yhdistetään.

Massa rasvattuun, jauhotettuun vuokaan (esim.

tärkkelykset tai muu "pölymäinen" jauho, esim.

prode, kookosjauho ok).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 45 grammaa

Minttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1960g831kcal192.3g7.8g2g0g
Liivate 168g586kcal143.9g0g0.2g0g
Hermesetas-jauhe112g324kcal1.3g62.7g0g44.8g
Vesi2800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g3480kcal675g141g4.4g89.6g
Valittu annoskoko5040g1740kcal337.5g70.5g2.2g44.8g
Annoskoko puolitettuna2520g870kcal168.8g35.3g1.1g22.4g
Arvot/100g100g35kcal6.7g1.4g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286954