Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2163g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 180g134kcal23.6g2g0.7g12.4g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 87g765kcal0g0g86.5g0g
Kaurahiutale 288g1079kcal41.8g164.4g21.1g28.8g
Pellavansiemenrouhe,Risetti231g1154kcal57.5g76.8g66.5g65.5g
Mantelilastu (A la meira)180g1082kcal43.3g11.9g97.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1875g6432kcal191g1312.3g22.5g65.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g21292kcal714.4g3134.8g589.2g344.6g
Valittu annoskoko5040g10646kcal357.2g1567.4g294.6g172.3g
Annoskoko puolitettuna2520g5323kcal178.6g783.7g147.3g86.2g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291640