Kana-nuudelikeitto

Kuori ja siivuta porkkanat valmiiksi.

Kuori ja hienonna sipulit valmiiksi.

Paista broilerinfileet oliiviöljyssä molemmin puolin.

Paistamisen loppuvaiheessa lisää 1 tl suolaa.

Nosta broilerinfileet leikkuulaudalle jäähtymään.

Kuullota sipuli broilerista jääneessä öljyssä.

Lisää porkkanat ja paistele hetki.

Lisää vesi (kiehauta se ensin vedenkeittimessä jos haluat säästää aikaa) ja mausteet.

Keitossa oli myös 1 rkl lipstikkaa, jota ei löytynyt ainesosaluettelosta.

Keitä kunnes porkkanat ovat miltei kypsiä.

Lisää nuudeli (halkaise levyt puoliksi ja taas puoliksi ennen keittämistä - helpottaa keiton syömistä) ja keitä kunnes porkkanat ja nuudelit ovat kypsiä.

Samalla suikaloi broilerinfileet.

Laita levy pienemmälle, lisää kuutioiksi leikattu sulatejuusto ja sekoita niin, että juusto sulaa keittoon.

Lisää keittoon vielä suikaloitu broileri ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee825g808kcal181.4g0g8.2g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl41g364kcal0g0g40.5g0g
Sipuli (kuorittu)172g47kcal2.2g8.3g0.3g2.9g
Porkkana 1274g417kcal7.9g70.8g2.5g32.5g
Nuudelit, Blue Dragon Wholewheat, 1 levy225g720kcal28.1g141.7g4.5g18g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas240g672kcal45.6g0g52.8g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)15g39kcal1.9g1.8g2.7g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2249g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g6131kcal534.2g445.2g223g107g
Valittu annoskoko5040g3066kcal267.1g222.6g111.5g53.5g
Annoskoko puolitettuna2520g1533kcal133.6g111.3g55.8g26.8g
Arvot/100g100g61kcal5.3g4.4g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371073